Over gemeente Stichtse Vecht

Contact gegevens

Telefoon14 0346
AdresEndelhovenlaan 1
3601 GR

Vacatures in Stichtse Vecht

112 meldingen en nieuws

Verkiezingen

Weer in Stichtse Vecht

Officiële bekendmakingen in Stichtse Vecht

overig
Uitvoeringsprogramma grondstoffeninzameling Stichtse Vecht 2021
bekijk bekendmaking
Gemeente Stichtse Vecht ingetrokken aanvraag omgevingsvergunning van Lockhorstweg 32 Kockengen, het plaatsen van een dakkapel.
bekijk bekendmaking
Gemeente Stichtse Vecht verlenging beslistermijn voor een omgevingsvergunning Bosdijk 6 Kockengen, het vervangen van een brug.
bekijk bekendmaking
Gemeente Stichtse Vecht verlenging beslistermijn voor een omgevingsvergunning Zandpad 14 Breukelen, het vervangen van een recreatiewoning.
bekijk bekendmaking
overig
Digitaal beleidskader zonnevelden gemeente Stichtse Vecht
bekijk bekendmaking
Gemeente Stichtse Vecht verlenging beslistermijn voor een omgevingsvergunning Herenweg 40 Maarssen, het bouwen van een vervangende loods.
bekijk bekendmaking
Gemeente Stichtse Vecht, verlengen beslistermijn voor een omgevingsvergunning voor Dudok de Witstraat 14 Breukelen, het verhogen van de nok aan de achterzijde en het plaatsen van een dakkapel aan de voorzijde.
bekijk bekendmaking
Gemeente Stichtse Vecht, verlengen beslistermijn voor een omgevingsvergunning voor de Plassen Noord 5 Breukelen, het plaatsen van een aanbouw.
bekijk bekendmaking
Gemeente Stichtse Vecht verlenging beslistermijn voor een omgevingsvergunning Raadhuisstraat 29 en 31a Maarssen, het maken van dakterrassen op de uitbouw.
bekijk bekendmaking
Gemeente Stichtse Vecht, verlengen beslistermijn voor een aanvraag omgevingsvergunning voor Gieltjesdorp 17 Kockengen, het bouwen van een woning.
bekijk bekendmaking

Alle officiële bekendmakingen in Stichtse Vecht

Bent u op zoek naar bekendmakingen van andere onderwerpen in Rotterdam? We hebben alle officiële bekendmaking in Stichtse Vecht voor u op een rij gezet?

Bekijk alle bekendmakingen

Nieuws in Stichtse Vecht