112 meldingen politie in Roermond

Lees de laatste 112 meldingen van de politie. Wij ontvangen alle meldingen van de politie uit de gemeente Roermond

Getuigenoproep: Politie onderzoekt steekincident

Publicatie datum: 05-08-2022 01:21:00
De politie heeft donderdagavond een 25-jarige man zonder vaste woon-of verblijfplaats aangehouden als verdachte van het steekincident op de Veldstraat.

Bij het steekincident rond 21.45 uur raakte een 25-jarige man uit Roermond gewond. Hij werd naar het ziekenhuis overgebracht dat hij na behandeling weer kon verlaten.

De politie doet nog onderzoek naar de exacte aanleiding en toedracht van het incident. Voor een volledig beeld is de politie op zoek naar getuigen die iets gehoord of gezien hebben.

Bekijk melding

Man gewond bij steekincident

Publicatie datum: 04-08-2022 10:33:00
Bij een steekincident aan de Veldstraat in Roermond is donderdagavond een man gewond geraakt, nadat hij met een nog onbekend voorwerp was gestoken. Wat de aanleiding van het incident is, wordt onderzocht.

Rond 21:45 uur ontving de politie een melding van een steekincident. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd voor de benodigde medische hulp. Later op de avond is persoon aangehouden.

Getuigenoproep
Om een duidelijk en volledig beeld te krijgen van het incident zijn we op zoek naar getuigen die iets gehoord of gezien hebben. Kunt u ons helpen? Neem dan contact op via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

 

 

 

 

 

Bekijk melding

Steekincident Roermond verdachte aangehouden

Publicatie datum: 09-12-2021 12:07:00
Op 9 december 2021 omstreeks 10:25 uur heeft in een appartementencomplex aan de Luifelstraat in Roermond een steekincident plaatsgevonden. Hierbij is een man gewond geraakt.

Het steekincident heeft plaatsgevonden in de centrale hal. Voorafgaand aan het steekincident vindt er een ruzie plaats tussen een man en een vrouw. De man loopt tijdens deze ruzie enkele steek- en snijwonden op. De politie heeft de vrouw aangehouden als verdachte. De man is met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De politie is een onderzoek gestart. De Forensisch Opsporing en de recherche doen onderzoek.

Bekijk melding

Drie mannen aangehouden voor diefstal met geweld

Publicatie datum: 04-06-2021 03:35:00
De politie heeft vrijdagmorgen drie verdachten aangehouden op verdenking van diefstal met geweld. Deze vond plaats rond 1.30 uur in een woning aan de Schoolstraat. Hun slachtoffers waren twee mannen die naar de woning aan de Schoolstraat waren gekomen.

In de woning hebben de drie mannen de twee slachtoffers bedreigd. Ze hebben onder meer geld buitgemaakt. De politie wist korte tijd later in de omgeving van de woning het drietal aan te houden. Het betreft een 25-jarige man uit Rotterdam, een 54-jarige man uit Roermond en een 30-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. De politie is gestart met onder meer getuigenverhoren om zo de exacte toedracht en aanleiding te achterhalen. Het drietal zit vast en is voor nader onderzoek in verzekering gesteld.Bekijk melding

Mishandeling bij verkeersruzie

Publicatie datum: 09-04-2021 12:54:00
De politie heeft vrijdagochtend een verdachte aangehouden na een verkeersruzie op de Weg Naar de Stuw in Roermond. De verdachte was tegen een stilstaande auto aan het schoppen. Toen de bestuurder wilde wegrijden, is de auto met lage snelheid van het talud gereden. De verdachte is daarbij op de motorkap terecht gekomen.

Vervolgens is de bestuurder van de auto uitgestapt en door de verdachte een aantal keer op zijn gezicht geslagen met een baksteen. Ook een ruit van de auto is ingeslagen. De verdachte – een 49-jarige man uit Roermond – is met gebruik van pepperspray aangehouden. De bestuurder is ter plaatse door de ambulance onderzocht en doorverwezen naar zijn huisarts.

Bekijk melding

Verdachte aangehouden voor aanranding en schennispleging

Publicatie datum: 12-03-2021 12:58:00
Een 46-jarige man uit Düsseldorf (D) is donderdag in Horn aangehouden op verdenking van eerdere aanrandingen en schennispleging in het centrum van Roermond.

Nadat de politie eind februari twee meldingen ontving over aanrandingen in het centrum in Roermond is er een onderzoek ingesteld door agenten van het basisteam Roermond in samenwerking met de afdeling Zeden van de Limburgse politie.

Tijdens dat onderzoek kwam de verdachte in beeld en donderdag werd hij op straat in Horn aangehouden. Er zijn bij de politie twee aangiften gedaan van aanranding. De man sprak de vrouwen aan en tijdens het gesprek betastte de verdachte de vrouwen onzedelijk. Naast deze twee aangiften werd er afgelopen week door een vrouw ook aangifte gedaan van schennispleging door de verdachte. Dit zou op dinsdag 9 maart in het centrum van Roermond hebben plaatsgevonden. Ook een tweede melding van schennispleging is inmiddels bij de politie bekend. Daarvan wordt vrijdagmiddag de aangifte opgenomen. 

Mogelijk meer slachtoffers
De man is na aanhouding overgebracht naar het politiebureau en zit vast. De politie vermoed dat er mogelijk meer slachtoffers zijn. Ben jij slachtoffer geworden van aanranding, en heb je je nog niet bij de politie gemeld, neem dan contact op met de afdeling Zeden via tel. 0900 8844. Voor meer informatie over seksueel misbruik kunt u ook terecht op de themapagina op onze website.

Bekijk melding

Aanhouding verdachte van avondklokrellen

Publicatie datum: 10-03-2021 11:41:00
Dinsdag werd een 29-jarige man uit Roermond aangehouden voor betrokkenheid bij de avondklokrellen in Roermond op 24 januari van dit jaar. De man kon worden aangehouden na tips die de politie ontving. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

Op zondagavond 24 januari vonden rellen plaats in de wijk Donderberg in Roermond. De politie houdt 17 mensen verantwoordelijk voor het plegen van vernielingen en openlijke geweldpleging.

Kijk hier voor de beelden van de verdachten en deel mogelijke informatie.

Bekijk melding

Beelden relschoppers Roermond in Opsporing Verzocht

Publicatie datum: 23-02-2021 08:29:00
Met het ingaan van de avondklok was het op diverse plekken in Limburg eind januari onrustig. Een van de plekken die o.a. met vernielingen en relschoppers te maken kreeg, was Roermond. Twee weken geleden werden via een SpeurMee-video en via de thema-pagina op politie.nl al beelden van 17 verdachten gedeeld. Vanavond worden deze beelden tevens in het televisieprogramma Opsporing Verzocht getoond.

Het is niet de eerste keer dat er vanuit Limburg beelden van relschoppers met het publiek gedeeld worden. Zo was er eerder in Opsporing Verzocht al aandacht voor relschoppers die stukken stoeptegel naar een langsrijdende agent in Venlo gooiden. Ook werden vorige week via een SpeurMee-video beelden vrijgegeven van een verdachte die de ramen van het gemeentehuis in Geleen vernielt.

Opsporing Verzocht is dinsdagavond om 21.20 uur op NPO1 te zien.

Bekijk melding

Roermond; Aantreffen grote hoeveelheid hennep.

Publicatie datum: 19-01-2021 01:48:00
De politie heeft maandagmiddag in Roermond een grote hoeveelheid hennep in een auto aangetroffen.

Omstreeks 16:15 uur wilde de politie een voertuig op de Minderbroederssingel controleren. De automobilist ging, nadat  hij een stopteken had gekregen, er vandoor. Een achtervolging werd ingezet, echter de politie verloor het voertuig uit het oog.
Korte tijd later werd de betreffende auto zonder bestuurder op de Bisschop Lindanussingel aangetroffen.
Op de achterbank stonden een aantal tassen. Deze bleken vol te zitten met hennep.
Na een korte zoekactie in de omgeving kon de bestuurder van het voertuig korte tijd later op de Molenweg aangehouden worden.
Hij bleek een groot geldbedrag op zak te hebben. De verdovende middelen en het geldbedrag zijn in beslaggenomen.
De verdachte is in verzekering gesteld en de politie onderzoekt de zaak.

Inbeslagname
Elke dag neemt de politie spullen in beslag zoals drugs, wapens auto’s maar ook geld.
Een groot geldbedrag waarvan een aangehouden verdachte niet kan verklaren hoe hij eraan komt of waarvan gedacht wordt dat het met criminele activiteiten verdiend is, mag in beslaggenomen worden.

 

Bekijk melding

Man gewond bij steekincident in woning

Publicatie datum: 09-01-2021 08:35:00
Een man is zaterdagochtend rond 6.30 uur gewond geraakt bij een steekincident in een woning aan de Schepen van der Portenstraat in Roermond.

Wat precies is gebeurd is niet duidelijk, vermoedelijk is er sprake geweest van een conflict tussen twee of meerdere personen. Bij dit conflict is een man gewond geraakt en in de ambulance ter plaatse behandeld. Een andere man in de woning is door de politie aangehouden. De politie onderzoekt o.a. de rol van beide personen in het verhaal. Ter plekke is een onderzoek opgestart om te achterhalen wat de aanleiding is voor het steekincident. 

Bekijk melding

Politie houdt slachtoffer schietpartij aan

Publicatie datum: 19-12-2020 09:10:00
De politie heeft vrijdagavond het slachtoffer van het schietincident op de Bradleystraat in Sittard aangehouden. De 38-jarige man wordt verdacht van bedreiging.

De 38-jarige man uit Roermond bedreigde vrijdag in de loop van de dag een persoon in Maastricht. In de avond hield de politie hem en zijn partner in Roermond aan. Bij de doorzoeking in zijn woning werd een wapen aangetroffen.

Beperking
Omdat de verdachte in beperkingen zit, kan er geen verdere informatie verstrekt worden over deze bedreiging en of deze te maken heeft met het schietincident op 12 september jl. Bij dit incident raakte de verdachte ernstig gewond. Hij werd die avond zittend in zijn auto onder vuur genomen. Omstanders troffen hem toen rond 23.15 uur gewond op de oprit van een woning aan.

Sindsdien verricht een rechercheteam onderzoek naar het schietincident.

Opsporing Verzocht
Het landelijke opsporingsprogramma Opsporing Verzocht heeft afgelopen maanden een aantal keren aandacht aan dit geweldsincident besteed.

 

Bekijk melding

Poederbrief in Roermond aangetroffen

Publicatie datum: 19-11-2020 03:38:00
In een bijgebouw van het ziekenhuis in Roermond is donderdagmiddag een zogenaamde poederbrief aangetroffen.

Direct na de melding werd er door de hulpdiensten opgeschaald naar GRIP 1.

Isolatie
Een medewerker opende rond 12.45 uur de brief en constateerde dat er een onbekende witte stof in zat. Daarop werd de beveiliging ingeschakeld die contact opnam met de politie. Vier medewerkers zijn in contact geweest met de brief en deze personen zijn direct geïsoleerd.

De politie is een onderzoek gestart naar waar de brief vandaan komt en wat het poeder is precies.

Afgelopen dagen zijn er op meerdere plekken in Nederland poederbrieven aangetroffen. De politie onderzoekt de herkomst van deze brieven. Op dit moment is het nog niet duidelijk of er een verband bestaat tussen de verschillende aangetroffen brieven.

Doorgang reguliere processen
De reguliere processen in het ziekenhuis hebben donderdagmiddag gewoon doorgang kunnen vinden en hebben geen hinder ondervonden van het aantreffen van de brief in het bijgebouw.

Inmiddels hebben de hulpdiensten afgeschaald in Roermond.

Bekijk melding

Politie arresteert vijf personen voor straatroven

Publicatie datum: 30-09-2020 11:28:00
In een onderzoek dat de politie instelde naar aanleiding van een tiental straatroven in en rond Roermond zijn de afgelopen dagen vijf personen aangehouden. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten. Het gaat om vier jongens in de leeftijd van 16 uit Roermond en Herten en een jongen van 18 uit Horn. Zij zijn in verzekering gesteld.

Vanaf augustus 2020 vonden er een tiental straatroven plaats in en rondom de gemeente Roermond. Het basisteam Roermond startte daarop samen met de recherche een onderzoek en nam daarin mee of de straatroven verband hielden met elkaar.

Tijdens de straatroven werden de slachtoffers door twee of meerdere verdachten benaderd. De slachtoffers werden onder verbale bedreiging en/of door mishandelingen gedwongen tot afgiften van geld dan wel andere kostbare goederen. Bij enkele van deze straatroven maakten de verdachten gebruik van een steekwapen en/of een vuurwapen of een voorwerp dat daarop lijkt.
 

Een eerste resultaat in het lopende onderzoek openbaarde zich vorige week al toen de politie op 22 september twee personen uit Roermond aanhield voor afpersing en chantage van jonge slachtoffers.

Bekijk melding

Verdachten van afpersing aangehouden

Publicatie datum: 22-09-2020 09:17:00
De politie heeft dinsdag twee mannen aangehouden voor afpersing en chantage. De verdachten zijn 20 en 25 jaar oud en zijn beiden woonachting in Roermond.

De politie kwam de verdachten op het spoor tijdens een onderzoek, nadat er een aantal jonge slachtoffers of hun ouders zich bij de politie hadden gemeld. Slachtoffers moesten onder bedreiging van geweld hun geld en hun bank- en identiteitsgegevens aan de verdachten afgeven, zodat de verdachten hiermee fraude konden plegen. Er vonden dinsdag diverse doorzoekingen plaats, waarbij de beide verdachten zijn aangehouden. 

Ook slachtoffer?
De politie merkt dat slachtoffers vaak geen melding doen of aangifte doen als hen zoiets is overkomen. Door het doen van aangifte kan de politie slachtoffers hier juist bij helpen. Ben jij ook slachtoffer of ken jij iemand die slachtoffer is? Maak het bespreekbaar en doe aangifte, want dit moet stoppen. Bel de politie via 0900-8844.

Preventietips
Vaak zijn jongeren het slachtoffer van bovengenoemde praktijken. Laat je nooit dwingen om geld, identiteitsgegevens of bankgegevens af te geven. Je kunt daarmee flink in de problemen komen doordat criminelen jouw gegevens gebruiken. Neem altijd iemand in vertrouwen als je gedwongen wordt om dingen af te staan en neem in dit soort gevallen altijd contact op met de politie.

Bekijk melding

Roermond / Simpelveld – Verdachte opgepakt voor dreigmails aan gemeenten

Publicatie datum: 21-07-2020 05:15:00
De politie heeft vanmiddag in Heerlen een 26-jarige man aangehouden wegens het uiten van ernstige bedreigingen aan het adres van zowel de gemeente Roermond alsook aan de gemeente Simpelveld. Beide gemeentehuizen én het stadskantoor van Roermond werden uit voorzorg tijdelijk gesloten voor het publiek.

Kort voor twaalf uur vanmorgen kwam er op de postkamer van de gemeente Roermond een dreigmail binnen. De melding werd serieus genomen en besloten werd om het gemeentehuis evenals het stadskantoor voor het publiek te sluiten en beide panden te bewaken. Omstreeks 13:30 uur kreeg de gemeente Simpelveld eveneens een dreigmail die afkomstig bleek te zijn van dezelfde afzender. Ook Simpelveld sloot het gemeentehuis voor het publiek en ontruimde de begane grond verdieping uit voorzorg.

De politie startte meteen met een groot onderzoek. Dat resulteerde vanmiddag kort voor half vier in de aanhouding van de 26-jarige man, een oud-inwoner van Simpelveld. Hij is voor nader onderzoek ingesloten. Hem wordt bedreiging ten laste gelegd en het doen van valse meldingen.

Kort na de aanhouding werden de gemeentekantoren weer opengesteld voor het publiek.

Bekijk melding

Wie waren man en vrouw in auto bij zendmast?

Publicatie datum: 25-06-2020 12:58:00
In het onderzoek naar de brandstichting van een zendmast aan de Olieberg zoekt de politie contact met of meer informatie over een man en vrouw die ten tijden van de brand in de buurt waren.

De auto met een Nederlands kenteken stond bij de zendmast op zondagavond 25 mei rond 01.00 uur, het tijdstip van de brand, zo blijkt uit onderzoek. Er zouden een man en vrouw in de auto hebben gezeten. Het zou gaan om een blonde vrouw met een geschatte leeftijd van 35 jaar. Over de man is verder geen aanvullend signalement bekend. De politie komt graag meer te weten over deze personen of zelf in contact met deze inzittenden. Zij hebben mogelijk belangrijke informatie die een bijdrage kan leveren aan het onderzoek.

Heeft u meer informatie over de auto of de inzittenden? Of kunt u meer informatie geven over de brandstichting? Deel dit dan met de politie via 0900 – 88 44. Het anoniem delen van informatie is ook mogelijk.

Meld Misdaad Anoniem

Je hebt informatie over ernstige criminaliteit, zoals deze brandstichting maar er kunnen redenen zijn waarom je niet naar de politie kan of durft. Een lastig dilemma. Hiervoor biedt Meld Misdaad Anoniem een vangnet.

Meld Misdaad Anoniem is het onafhankelijke meldpunt waar je anoniem informatie kunt geven over ernstige criminaliteit en misdaad. M. is zeven dagen per week bereikbaar via 0800-7000. Op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 22.00 uur en in weekenden en op feestdagen van 10.00 tot 18.00 uur. Je kunt ook 24/7 anoniem online melden in een beveiligde omgeving.

Bekijk melding

Twee minderjarigen opgepakt voor straatroven

Publicatie datum: 09-06-2020 03:17:00
De politie heeft vandaag twee 17-jarige jongemannen uit Roermond aangehouden voor het plegen van drie straatroven in hun woonplaats eerder dit jaar.

Alle drie de straatroven vonden vrij kort na elkaar plaats in de nacht van vrijdag 24 op zaterdag 25 januari 2020 op de Gerichtsberg, onder het viaduct aan de Venloseweg en nabij de Heuvel. Daarbij fietsten de twee verdachten op de twee eerstgenoemde locaties achter een alleen fietsende persoon aan die ze vervolgens aanspraken en bedreigden. In één geval werd hierbij een slachtoffer gedwongen om zijn telefoon af te geven.  Op de Heuvel werden twee jongeren aangesproken en mishandeld. Ook zij werden bedreigd en beiden liepen klappen op. Een van de slachtoffers moest ook hier zijn GSM afgeven. Toen de slachtoffers om hulp riepen gingen beide overvallers er vandoor waarbij ze een fiets achterlieten.

Sporen

Wat opviel tijdens het politieonderzoek was, dat zowel de verdachten als de slachtoffers die avond/nacht dezelfde horeca-gelegenheid in Roermond hadden bezocht. De politie kwam beide daders op het spoor aan de hand van camerabeelden en DNA-sporen. Ook bleek een opvallende fiets van een van hen te hebben bijgedragen aan het achterhalen van de verdachten. 

Bekijk melding

Drie Limburgse zaken in Opsporing Verzocht

Publicatie datum: 02-06-2020 04:23:00
Vanavond is er in het televisieprogramma Opsporing Verzocht aandacht voor drie Limburgse zaken: Een gewelddadige overval op een friture in Munstergeleen, een overval op een pizzabezorger in Roermond en wordt er teruggeblikt op een overval op een supermarkt in Sittard die in maart werd uitgezonden. Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond om 20.30 uur uitgezonden op NPO1.

Overval frituur in Munstergeleen
Op maandag 10 februari wordt op gewelddadige wijze een friture in Munstergeleen overvallen. Het is bijna 24.00 uur als twee mannen de frituur op de Peterstraat binnendringen. Wanneer de eigenaar van de zaak doorheeft dat hij overvallen wordt, gooit hij een emmer zeepsop over één van de verdachten heen. De overvallers laten zich echter niet afschrikken en er ontstaat een worsteling. Daarbij schiet een van de verdachte en wordt het slachtoffer met een mes gestoken. Eerder werden beelden van de twee verdachten al gedeeld in een #SpeurMee-video. Vanavond zijn de beelden tevens te zien in Opsporing Verzocht.

Overval pizzabezorger in Roermond
Woensdagavond 8 april is een pizzabezorger aan het werk in de Max Guillaumestraat in Roermond. Dan wordt hij overvallen door twee gewapende personen. Bij Opsporing Verzocht wordt een oproep gedaan aan het publiek om mee te denken in het onderzoek.

Overval supermarkt in Sittard
Medio maart werd er in Opsporing Verzocht aandacht besteed aan een overval op een supermarkt op de Bremstraat in Sittard. Vanavond in de uitzending wordt er goed nieuws over deze zaak gedeeld.

Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond om 20.30 uur uitgezonden op NPO1.

Bekijk melding

Slang ontsnapt uit terrarium

Publicatie datum: 24-04-2020 03:35:00
Een Californische King Cobra-slang is vermoedelijk donderdag al ontsnapt uit het terrarium in een woning aan de Veldstraat in Roermond. De eigenaar belde vrijdag de politie dat hij het beest in de woning niet meer heeft aangetroffen.

De cobra-slang zou giftig kunnen zijn, en daarom is de oproep aan inwoners: zien jullie de slang, onderneem zelf geen actie maar bel de politie via 112. Het gaat om een 80 cm lange slang met gele strepen. De eigenaar geeft aan dat hij vermoedelijk door een gaatje in zijn terrarium is weten te ontsnappen. In het hele huis is gezocht maar het dier is niet aangetroffen.

De politie heeft in de omgeving uitgekeken naar het dier maar de zoektocht is inmiddels gestopt. Omdat het dier mogelijk al langer dan 24 uur weg is, is de vraag in welk gebied de slang zich bevindt. Daarnaast heeft het Operationeel Centrum van de politie contact met een slangenexpert, die wordt ingezet wanneer de slang wordt aangetroffen. 

Bekijk melding

Vier aanhoudingen bij steekincident Roermond

Publicatie datum: 23-04-2020 04:52:00
Op donderdagmiddag 23 april omstreeks 16:00 kreeg de politie melding van een steekincident in een woning aan de Schoolstraat te Roermond. Twee personen raakten hierbij gewond.

Bij aankomst trof de politie het eerste slachtoffer aan op straat. Het tweede slachtoffer werd in de woning aangetroffen. Beiden werden overgebracht naar het ziekenhuis. Ze worden tevens aangemerkt als verdachten en zijn aangehouden.

De recherche heeft de zaak, alsmede de rol van de twee overige aangehouden personen, in onderzoek.

Bekijk melding

Aanhoudingen na beroving in woning

Publicatie datum: 28-03-2020 10:11:00
Twee mannen zijn zaterdagavond in een woning aan de Abdijhof in Roermond berooft van hun telefoon en geld. Twee verdachten, een 40-jarige vrouw uit Roermond en een 34-jarige man uit Weert konden even later worden aangehouden.

Rond 20.30 uur belden de twee mannen de politie. Na een conflict in de woning zouden ze berooft zijn van hun telefoon en een onbekend geldbedrag. De politie kon enige tijd later de twee verdachten aanhouden. De zaak is in onderzoek.  

Bekijk melding

Verdachte aangehouden in onderzoek naar schietincident

Publicatie datum: 27-01-2020 05:11:00
Een 23-jarige man uit Rekem (België) is door de politie maandag aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een schietincident zondagavond in Roermond.

De recherche startte naar aanleiding van het incident bij een winkelcentrum aan de Schaarbroekerweg een onderzoek. De man meldde zich later op de avond bij de politie in Sittard, waarna hij is aangehouden. Het is nog onduidelijk wat de aanleiding of achtergronden zijn van het schietincident. Het lopende politieonderzoek moet meer duidelijk hierover geven. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

Schietincident

Zondag 26 januari rond 18.40 uur kreeg de politie melding van het schietincident waarbij een 18-jarige man uit Venlo ernstig gewond raakte. Het slachtoffer was aanspreekbaar toen hij per ambulance naar het ziekenhuis werd vervoerd. Hij is inmiddels buiten levensgevaar en zal ook door agenten worden gehoord om meer duidelijkheid te krijgen over de toedracht.

Bekijk melding

Twee aanhoudingen na gewelddadige straatroof

Publicatie datum: 21-10-2019 01:04:00
Een 41-jarige man uit Venlo en 21-jarige man uit Roermond zijn vannacht aangehouden omdat ze diezelfde nacht een 38-jarige man uit Roermond hadden beroofd bij de Ernst Casimirpassage.

Het slachtoffer werd door het tweetal benaderd en uit het niets geslagen en geschopt. De mannen sloegen vervolgens met buit op de vlucht. Op basis van camerabeelden kon de politie de twee verdachten even later aanhouden op de Veldstraat.

Bekijk melding

Verdachte in beeld voor twee zaken

Publicatie datum: 02-10-2019 02:46:00
De politie verdenkt een 38-jarige man uit Haelen van een overval op een winkel op zaterdag 14 september.

De verdachte is eerder aangehouden voor een diefstal met geweld bij een supermarkt in Susteren op 21 september. Naar aanleiding van onderzoek door de recherche kwam hij ook in beeld voor de overval op de winkel aan de Heidebaan. De man zal morgen worden voorgeleid aan de raadkamer.

Bekijk melding

Verdachten opgepakt voor voorbereiden plofkraken

Publicatie datum: 23-09-2019 02:52:00
In een landelijk onderzoek naar plofkraken zijn deze week drie verdachten aangehouden in Utrecht en Roermond. De mannen worden verdacht voorbereidingen te hebben getroffen om plofkraken te kunnen plegen.

Op 16 en 17 september zijn de aanhoudingen gedaan. Het gaat om mannen van 43, 26 uit Utrecht en een man van 22 jaar oud uit Roermond. De man van 26 is in bewaring gesteld, de andere twee zijn na verhoor heengezonden.

Meerdere goederen gevonden

In het onderzoek kwam het Nationale Plofkrakenteam van de politie op diverse plaatsen en momenten goederen tegen die mogelijk waren aangeschaft in de voorbereiding voor het plegen van plofkraken.

Bekijk melding