Over gemeente Heerde

Contact gegevens

Telefoon(0578) 69 94 94
AdresEperweg 5
8181 ET

Vacatures in Heerde

112 meldingen en nieuws

Verkiezingen

Weer in Heerde

Officiële bekendmakingen in Heerde

overig
Verordening afvalstoffenheffing gemeente Heerde 2022
bekijk bekendmaking
overig
Legesverordening gemeente Heerde 2022
bekijk bekendmaking
sloopvergunning
Het college van Heerde maakt bekend dat zij in de periode van 25 augustus 2020 tot 1 september 2020 een sloopmelding heeft ontvangen voor het verwijderen van asbesthoudende materialen uit de woning.
bekijk bekendmaking
Het college van Heerde maakt bekend: het intrekken van de aanvraag omgevingsvergunning voor het kappen van een bruine beuk. Kadastraal bekend gemeente Heerde, sectie H, nummer 3624. Datum ontvangst aanvraag: 29 juli 2020.
bekijk bekendmaking
Het college van Heerde maakt bekend dat zij in de periode van 21 april 2020 tot 28 april 2020 een aanvraag omgevingsvergunning heeft ontvangen voor het verbouwen en renoveren van de woning.
bekijk bekendmaking
sloopvergunning
Het college van Heerde maakt bekend dat zij in de periode van 10 maart 2020 tot 17 maart 2020 een sloopmelding heeft ontvangen voor het verwijderen van asbesthoudende materialen uit de woning en bijgebouwen.
bekijk bekendmaking
Het college van Heerde maakt bekend dat zij een omgevingsvergunning heeft verleend voor het kappen van een spar. Verzonden: 17 maart 2020.
bekijk bekendmaking
overig
Het college van Heerde maakt bekend dat zij een melding besluit lozen buiten inrichtingen heeft ontvangen voor het aanleggen van een gesloten bodemenergiesysteem buiten de inrichting.
bekijk bekendmaking
Het college van Heerde maakt bekend dat zij een omgevingsvergunning heeft verleend voor het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening voor het verbouwen van de werkruimte en het (tijdelijk) gebruik als een woonvoorziening voor een periode van 10 jaar. Verzonden: 2 april 2020.
bekijk bekendmaking
Het college van Heerde maakt bekend dat zij een omgevingsvergunning heeft verleend voor het kappen van een spar. Verzonden: 12 juni 2020.
bekijk bekendmaking

Alle officiële bekendmakingen in Heerde

Bent u op zoek naar bekendmakingen van andere onderwerpen in Rotterdam? We hebben alle officiële bekendmaking in Heerde voor u op een rij gezet?

Bekijk alle bekendmakingen

Nieuws in Heerde